Tanácsadás

 • dr. Lopusnyiné Gyulai Ágnes

 • +36 20/530-5893
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanácsadás

Milyen legyen az álomesküvő dekorációja? Romantikus, rusztikus, elegáns vagy valamilyen téma szerint felépítve? Segítek megálmodni, hiszen számos stílus közül lehet kiválasztani azt, ami igazán tükrözi egy pár személyiségét.


Greenery

Klasszikus

Romantikus

Vintage


Greenery stílus

A greenery a reményt, a megújulást és a frissességet szimbolizálja, amely tökéletes üzenet lehet egy esküvő napján is.  Egy olyasfajta stílus ez, ahol főként a zöld növények határozzák meg a dekoráció látványvilágát és nem a virágok. Az elmúlt években egyre nagyobb szerepet kap az emberek életében a természettudatosság és egyre több időt töltünk a természetben.

Az esküvők világában is egyre divatosabb a természetben tartani a szertartást és akár a vacsorát is. A greenery dekorációkban az a nagyszerű, hogy ha valaki nem teheti meg azt, hogy az egész násznéppel együtt a szabadba vonul, akkor megoldható az is, hogy akár egy belvárosi étteremben is a természethez közel érezze magát.

A dekorációk ráadásul nagyon sok helyszínbe beilleszthetők: hiszen megférnek egy rusztikusabb környezetben is, pl. egy pajtában és akár egy elegáns belvárosi luxus hotelben is megállják a helyüket. Nagyon rendhagyó esküvői dekorációt érhetünk el különböző növényekkel: faágak, olajfa, eukaliptusz, fűszernövények és a téli esküvőknél a fenyőfélék.

Klasszikus stílus

A klasszikus stílus ismérve, hogy kortalan, időtálló, érzelmes, és minden divattól független. A nőiesség, a letisztultság jellemzi minden stíluskeveredés nélkül. Színeiben a legjellemzőbbek a pasztellszínek.  Első lépésként ki kell választani egy kiegészítő színt a fehér mellé, hogy meghatározza az irányvonalat, ami ünnepivé varázsolja majd a hangulatot és a dekorációt.

A hangulatot leggyakrabban a fehér, pasztell, krém vagy az arany, ezüst árnyalatai határozzák meg. A kiválasztott színek megjelenhetnek az asztaldíszekben, az étkészleten vagy a gyertyatartókon. A formavilág legyen letisztult és elegáns! A klasszikus stílusra legjellemzőbb gyöngy és csipke is visszaköszönhet a vacsoraasztalok dekorációjában. 

Romantikus esküvő

A szerelemről szól minden. Szívet melengető, kedves, érzelmekkel teli. A finom pasztellszínek és a látvány együtt gondoskodnak a romantikus, meghitt esküvői hangulatról. Csipke, selyem, rózsa, szívecske, szerenád, gyertyafények, lufi, színes szalag, meleg színek. Nosztalgikus, kicsit régies stílus. Egyszerű, de gazdag virágdíszítést alkalmaz.

Az asztali dekoráció tekintetében a virágdíszek a dús díszítettséget kell, hogy mutassák. Itt alapvető dekorációs elemek a virágszirmok, függesztett virág girlandok és a sok kísérő hangulatvilágítás. Fontos a sok kedves kis kiegészítő. Annál szebb, minél díszesebbek, aprólékosabbak a részletek. Sok drapéria, beállított hátterek és képek. Visszafogott púder színek (pl. halvány rózsaszín) illenek hozzá.

Vintage stílus

Vintage jelentése: régi, elmúlt korokból való. A stílus a múlt életfelfogását és értékeit igyekszik jelenünkbe átültetni. Az 1920-as évekre jellemző stílusjegyeket visel magán. Egyszerre pompás és kifinomult, egyediség, különlegesség és ötletgazdagság jellemzi: a tárgyak összhatásukban régiesnek, vagy használtnak tűnnek, jellemzően pasztellszínek dominálnak.

Ebben a stílusban a régi holmiknak új szerepet lehet adni: csipke, szalag, fonott kosarak, porcelán egy kis virággal, kalitka, mécsesek, bőröndök, parafa dugók, üvegcsék stb.. A virágdekorációban jól mutatnak egyéb kiegészítők is, mint például a gyöngyök, a csipke és egyéb ehhez hasonló dekoratív elemek. A virágok közül jól illik a stílusba a rózsa, az orgona, a hortenzia és a többi nagymama kertjét idéző virág.

© Real Estate. Minden jog fenntartva!

Kapcsolat

 • dr. Lopusnyiné Gyulai Ágnes
 • Tel:
  +36 20/530-5893
 • Cím:
  5600 Békéscsaba, Berzsenyi u. 54.
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.